GDPR | Kalmar Osteopati

Integritetspolicy för GDPR

Dessa uppgifter lagras:

  • Förnamn
  • Efternamn
  • Telefonnummer
  • E-postadress
  • Personnummer
  • Den medicinska historia vi tillsammans gått igenom

Vart lagras dina uppgifter

  • www.bokadirekt.se – Bokningssystem
  • www.kaddio.se – Journalsystem

Varför och vart lagras dessa uppgifter?

Vi lagrar dessa uppgifter för att använda i vår medicinska bedömning kring den problematik du sökt hjälp hos oss för. De används för att vi ska kunna göra korrekt bedömning, undersökning och behandling och för att vid behov kunna omvärdera och anpassa behandlingen på bästa sett. Vi lagrar även kunduppgifter för att kunna kontakta dig vid behov.

Vem har tillgång till dina uppgifter?

Endast den terapeut du har bokat har tillgång till dina uppgifter. Ingen tredje part kommer ha tillgång till dem.

Hur länge lagras dina uppgifter hos mig?

Vi lagrar dina uppgifter i högst 3 år. Den sista i varje månad går vi igenom våra kundregister där vi exkluderar de klienter som inte varit aktiva på 3 år.

Rätten att bli bortglömd eller ändra sina uppgifter

Du kan när som helst kontakta oss via info@kalmarosteopati.se för att antingen bli helt raderad i vårt register eller få dina uppgifter ändrade.

Du kan när som helst meddela oss om att du inte vill motta reklam, nyhetsbrev eller marknadsföring på info@kalmarosteopati.se.

Kalmar Osteopati

Kalmar Osteopati drivs av mig, Jonathan Bengtsson. Jag är utbildad på Skandinaviska Osteopathögskolan i Göteborg och har en 4-årig Bachelor of Science (Hons) genom Dresden International University och Osteopathie Schule Deutschland. En osteopat läser basmedicin, ortopedmedicin, osteopatiska behandlingsmetoder, idrottsmedicin och rehabilitering. Allt detta för att kunna erbjuda en trygg och säker behandling samt bred kunskap för att kunna interagera med andra professioner och allmänvården.

Utöver det så är jag licensierad personlig tränare och medicinsk massageterapeut med specialisering mot huvudvärk (Vitalmetoden). Jag har även utbildning inom dry needling, kost- & näringsterapi samt som träningscoach. Jag har tidigare drivit klinik i Jämtland och Göteborg under 6 år men från och med hösten 2018 så kommer jag att finnas i Kalmar. Jag har tidigare jobbat med fysträning, rehabilitering och kost åt elitlag inom innebandy vilket jag likaså kommer göra med FBC Kalmarsund i Kalmar. Jag tar emot Benify, Min Friskvård, Actiway och Wellnet. Jag hjälper dig med sjukvårdsförsäkring genom Euro Accident Sjukvårdsförsäkring. Har du Studentkortet, Mecenat eller är pensionär så har du alltid rabatterad behandling hos mig. Det går bra att köpa presentkort och klippkort direkt online.

Boka tid

Välkommen!

Läs mer på bloggen eller startsidan.