ActiWay | Företagsfriskvård | Kalmar Osteopati

Kalmar Osteopati är leverantör åt ActiWay i Kalmar

Söker du friskvård i Kalmar och har ActiWay? Då kan jag hjälpa dig! Osteopatisk behandling och personlig träningar är båda två godkända friskvårdstjänster. Är du företagare eller personal på ett företag som använder Actiway så kan jag komma till er arbetsplats och se över er personalhälsa på plats – kontakta mig så berättar jag mer! 

Boka tid

Osteopati och Osteopatisk behandling i Kalmar

Osteopati och osteopatisk behandling är en form av manuell terapi där osteopaten jobbar med kroppen för att reducera stress, smärta, värk och stelhet. En osteopat använder samma tekniker som en Kiropraktor, Naprapat och Fysioterapeut (sjukgymnast) men har oftast ytterligare tekniker att tillgå. En osteopatisk behandling upplevs ofta som behaglig – det är en del av den osteopatiska filosofin att tillföra positivt stimuli för att ge kroppen möjligheten att självläka.

Rehabiliterande träning är en extremt viktig del i mitt arbete tillsammans med rådgivning gällande livsstilsfaktorer så som sömn, stress, kost och ergonomi. En osteopat behandlar en uppsjö av olika problem som t.ex ryggskott, huvudvärk, ischias, tennisarmbåge mm. Läs mer om osteopati här.

Personlig träning i Kalmar

Personlig träning är numera friskvårdsberättigat vilket betyder att du kan använda ditt friskvårdsbidrag till träning! Du kan komma till mig på kliniken eller så kommer jag till företaget där vi tränar tillsammans på plats. Träningen kan anpassas efter individuella önskemål och riktas mot en bättre personalhälsa och arbetsmiljö. Det finns dessutom underlag för att träning höjer effektiviteten och prestationsförmågan vilket i sin tur ger en mer nöjd personal och ett produktivare företag.

Boka tid

ActiWay i Kalmar

Kalmar Osteopati ActiWay
Kalmar Osteopati ActiWay

“ActiWay är  marknadens smidigaste system för betalning, administration och uppföljning av aktiviteter inom friskvårdsbidraget. Med vår modell aktiveras fler medarbetare till en friskare vardag, så att de på bästa sätt kan bidra till en framgångsrik organisation.

 • Startade 2005, under namnet FriskvårdsChecken. Då betalade man för friskvårdsaktiviteter med papperscheckar.
 • 2014 lanserades ActiWay. Checkarna fasades ut, till förmån för ett system där användaren endast visar legitimation vid köptillfället. För första gången kan medarbetare utnyttja sina friskvårdsbidrag utan fysiska betalmedel eller webb-baserade förköp.
 • Arbetsgivare, medarbetare och friskvårdsleverantörer kan se och hantera köp, saldon och fakturor/utbetalningar i personliga, webb-baserade konton som nås via dator, surfplatta eller smartphone.
 • Idag har ActiWay:
  • 9 medarbetare.
  • Drygt 300 kunder, med cirka 150 000 användare.
  • Över 6 000 anslutna friskvårdspartners på 430 orter runtom i Sverige.
  • Högsta kreditvärdighet hos UC.”

-ActiWay

Läs mer

Kalmar Osteopati

Kalmar Osteopati drivs av mig, Jonathan Bengtsson. Jag är utbildad på Skandinaviska Osteopathögskolan i Göteborg och har en 4-årig Bachelor of Science (Hons) genom Dresden International University och Osteopathie Schule Deutschland. En osteopat läser basmedicin, ortopedmedicin, osteopatiska behandlingsmetoder, idrottsmedicin och rehabilitering. Allt detta för att kunna erbjuda en trygg och säker behandling samt bred kunskap för att kunna interagera med andra professioner och allmänvården.

Utöver det så är jag licensierad personlig tränare och medicinsk massageterapeut. Jag har även utbildning inom dry needling, kost- & näringsterapi samt som träningscoach. Jag har tidigare drivit klinik i Jämtland och Göteborg under 6 år men från och med hösten 2018 så kommer jag att finnas i Kalmar. Jag har tidigare jobbat med fysträning, rehabilitering och kost åt elitlag inom innebandy vilket jag likaså kommer göra med FBC Kalmarsund i Kalmar. Jag tar emot Benify, Min Friskvård, Actiway och Wellnet. Jag hjälper dig med sjukvårdsförsäkring genom Euro Accident Sjukvårdsförsäkring. Har du Studentkortet, Mecenat eller är pensionär så har du alltid rabatterad behandling hos mig. Det går bra att köpa presentkort och klippkort direkt online.

Boka tid

Välkommen!

Läs mer på bloggen eller startsidan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.